Taiteilijakodin koko irtaimisto kaikkineen päivineen:

Kokonaisvaltainen elämys- ja terveyspaketti henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, joka sisältää teknisten härveleiden lisäksi paljon erilaisia välineitä, jotka parantavat huomattavasti fyysistä ja psyykkistä hyvää oloa sekä pysyvät ratkaisut onneen koko loppuelämän ajaksi!

Osan omaisuudesta, tavaroista ja sisustuksesta olen haalinut tuliaisina maailmalta mm. Egyptistä, Kiinasta, Koreasta, Britanniasta, Yhdysvalloista ja Keski-Euroopasta, joten kun kaipaat elämääsi piristystä ja ihmeellisiä tavaroita ympäri maailman niin nyt sinua onni potkii: Sinun ei tarvitsekkaan lähteä maailmanympärysmatkalle.

Luin eilen uutisen kaverista, joka vaimonsa shokiksi myy koko omaisuuden täällä ja lähtee Thaimaaseen. Innostuin ideasta ja päätin tehdä samoin (itselleni vieläkin helpompaa, kun ei ole vaimoa, eikä lapsia, ei sitoumuksia) ja lähteä Thaimaaseen eli toivottavasti tästä omaisuudenmyynnistä tulee nyt villitys! Itse lähden Koh Taolle vähintään vuodeksi sukeltamaan, kouluttautumaan ja tekemään siinä sivussa sukellusoppaan hommia eli huudettavana koko omaisuus seuraavasti (eli kaikki mitä löytyy paitsi 1 laukku työvälineitä ja ne yksittäistavarat, joita tässä listassa ei ole mainittu, 1 patja väliajaksi, henkilökohtaiset paperit ja valokuvat, passi ja hammasharja jonka otan mukaan reissuun.)

Muut tavarat saa kantaa ulos ja tässä lista:

HUOM: Tämä vasta eka lista ja päivitän lisää vielä tänään tietoa sekä valokuvia. Kaikki kamat oon itse ostanut ja ne on ollu mun omassa kodissa pitkään josta todisteena vaikkapa digikameran päivämäärämerkityt valokuvat ja kuitteja pengon jos tarvitaan:

 

TEKNISET LAITTEET / KODINKONEET

- Acer Aspire 5530 -kannettava tietokone, jossa DOLBY Home Theater eli Virtual Surround Sound. Pari vuotta vanha toimiva tehokannettava. Myyjä kertoi ostohetkellä: kestävä yrityskannettava hajoavien muovipelien sijasta.

- Tähän koneeseen, kun kytkee 2 kpl tyylikkäitä mustia Creativen -aktiivikaittumia subwoowerilla niin leffa ja soundit tykittävät kuin elokuvateatterissa, 2 kpl.

- Erillinen uutta vastaava tietokoneen alla oleva ergonominen tuuletusalusta, joka ottaa sähkös USB -potista. Estää kesällä tai lämpimässä läppärin ylikuumenemisen pitkässäkin käytössä, koska läppärin alla tuulettimet, jotka sitä viilentävät

- Huippu OPPO DVD-soitin (katson tiedot myhemmin. Lähes käyttämätön.

- SONYN kokonainen stereojärjestelmä (vahvistin, CD, C-KAS, DVD, josta saa vaikka kotiteatterin).Pitkät johdot kajareilla niin vois sijotella minne haluaa.

- ENYSEE E30C Plus taikakone, joka tekee tietokoneesta television (Digital Cable Receiver + Smart Card Interface eli boxin korttikin tähän menee, Näin voit myydä televisiosi pois ja saat lisätuloja. Ohjelma ladattavissa Enyseen sivuilta.

- MEDION -pöytätietokone, näppäimistö, hiiri, hyvä peruskone perusjuttuihin. Itse käytän kirjoittamiseen.

- Lasertulostin (tsekkaan tiedot tarkemmin ... )

- Laadukas, näyttävä, italialaistyylinen, teräksinen ja moderni OBH Nordica -kiertoilmauuni, jonka etusivu on peili

- Hopeanvärinen Ice Maker -jaapalakone kesän juhliin. Tekee tuhottomasti jäätä nopeasti ja on niin COOL, että ystävät muuttuvat kateudesta vihreiksi kunnes tarjoat heidän drinkkeihinsä viilennystä. Kun otat jäätä, automaattinen sensori huomaa sen ja alkaa välittömästi valmistamaan uutta. Niimpä jääpaloja on AINA tarjolla.

- Paholaisenpunainen uutta vastaava Philips 9161 -pölynimuri ja pölypusseja

- BIONAIRE -ilmanraikastin inonisaattorilla (puhdistaa huoneilmasta epäpuhtaudet ja eläinpölyn). Kolme eri tehoa ja ionisaattorin saa myös pois päältä. Netistä voi tilata lisää uusia puhdistuskennoja (vertaa pölupussit imureissa)

- HBO Nordica -koko selän hierontalaite kaukosäätimellä, paljon säätöjä ja jopa pepun tärisytin. En tiedä miksi, mutta naiset hullaantuvat siitä täysin ja pikkarit lentävät kaaressa huoneen toiselle laidalle alta aikayksikön ;)

- BEURER -niskahierontalaite (niskatyyny), harmaa. Samalla kun muutat elämäsi ja luet elämänmuutoskirjoja (jäljempänä) voit rentoutua loputtomassa niskahieronnassa. Hieroja ei koskaan hyydy eikä valita, eikä maksa mitään.

- Vaaleansininen laadukas AIRAM -kylmäkaappi, jonka hienous on se, että se toimii myös suoraan auton tupakansytyttimestä (mukana molemmat piuhat). Saat juomat ja eväät pysymään viileässä kesäretkillä ja festareilla. Toimii tarvittaessa myös päinvastoin lämmittimenä.

- Vinyylilevysoitin, Technics

- Digiboxi, tiedot myöehmmin

- Modeemi, langallinen, tiedot myöhemmin

- Modeemi, langaton, tiedot myöhemmin

- SEVERIN -musta/hopea tuuletin tulevan kesän helteisiin (oli uutisissa et tulee hellekesä)

- SIEMENS -astianpesukone, vielä sisällä avaamattomassa myyntipakkauksessa, tsekkaan tiedot kun kerkiin

- Tyylikäs, moderni, maskuliininen ja kokometallinen Daniel Jakobsonin suunnittelema Axient of Scandinavia digitaalirannekello, josta yhdellä pikaisella vilkaisulla näet ajan lisäksi viikonpäivän, päivämäärän ja sekunnit. Lisäksi mukana sekuntiajastin, rinnakkainen aika, herätys, piipaus tunnin välein halutessasi. Kestävä säädettävä metalliranneke jossa tuplasuojaus estämään ranteesta tippumisen, vesitiivis ja iskunkestävä. On herättänyt kavereissa kateutta. Ruostumatonta terästä.

- AVERS -sähköllä toimiva ja kaukosäätimellä yhdestä napista laskeutuva 2,2 metriä leveä valkokangas. Harmaa matta pinta niin näkyy kuva paremmin. Mukaan laservatupassi niin tulee asennettua millilleen suoraan. Tummat reunukset, tarkampaa infoa laitan, kun kerkiin. Kun painaa napista ja kangas laskeutuu niin... noh.. naapurikin hiljenee. Kangas on suunniteltu niin nerokkaasti, että se nayttää ylhäälläollessaan tavalliselta hyllyltä ja kankaan taaksse jää hyvin tilaa isolle taideteokselle, koska kangas laskutuu alas rungon etuosasta, ei keskeltä kuten kaikissa tavallisissa valkokankaissa. Leffatetteri on siis kätkettynä asuntoosi niin lähelle, ettei kukaan huomaa sitä ennekuin teet totaallisen yllätyskäänteen ja painat nappia ;)

- UPM Digital Control Timer AX300 -sähköajastin eli voit iskeä tämän ihmelaitteen mihin tahansa sähköpistorasiaan ja ajastaa sen milloin vain antaamaan sähköä jollekkin laitteelle. Itse käytän tätä Moccamasterin yhteydessä niin, että illalla ennen nukkumaanmenoa laitan kahvisysteemit valmiiksi ja herään jokaisena aamuna valmiiseen tuoreen kahvintuoksuun niin, etten tarvitse edes tressaavaa herätyskelloa vaan herätys on rentouttava elämys.

- CANON Scan slide huipputarkka scanneri, jolla skannaat valokuvat ja tiedostot kätevästi koneelle ja nettiin.

- CANON videonauhuri ja nauhoja, josta akku vaan hävinnyt (voi ostaa uuden), muuten toimii, lisään tiedot. Ei oo mikään digi vaan nauha, mutta tällä kameralla on tehty matskua ja dokkaria mm. Nelosen uutisille ja toimii. Kantokassi.

- 1kpl Wii -pelikonsolin valkoinen käsiohjain, älkää kysykö miksi

- Digitalinen sekä analoginen kuumemittari, Thaimaassa on niin paljon niitä terveysklinikoita, että eipä tarvii nuitakaan.

 

HUONEKALUT (kuvia tulossa):

- 2 kpl 93 cm korkeita pehmustettuja mukavia baarijakkaroita, istumakorkeus 65 cm, irrotettava pestävä ja kestävä vaalea päällinen, runko vaalea puuta

- Valkoinen maatalotyylinen romanttinen levitettävä sänky, jossa korkeat reunat. Kiinniollessaan on hieno sohva ja avattuna leveä parisänky.

- Ylläkuvattuun on teetetty mittatilaistyönä FUTON -patja. Patja joka toimii sohvana on päällystetty harmaalla irrotettavalla ja pestävällä päällisellä (Harmaa ja valkoinen = tyylikäs kokonaisuus). Kun sohvan levittää tulee iso parisänky. Kätevä tilaihme.Futon patjoista: Itse kärsin vuosia ristiselkäkivuista joustinpatjojen kanssa ja päätin tehdä asialle jotakin. Löysin patjat Turun Futon liikkeestä ja kaikki selkäkivut loppuivat ensimmäisen viikon aikana. Eivät miljoonat japanilaiset voi olla väärässä. En muista hintoja mut pirun kalliita ovat, voin tutkii...

- 2 kpl INNOVATION - 60 cm pitkiä tyylikkäitä mustia tyynyjä, jotka on teetetty mittatilaisutyönä ylläkuvattuun kokonaisuuteen, päällinen irrotettava ja pestävä

 

- Pellava futon- tuoteperheen sijauspatja, joka on kesällä viileä ja talvella lämmin joten nukut paremmin!

- 85 cm korkea japanilaistyylinen metallinen musta lepotuolirunko, johon on teetetty mittatilaisutyönä FUTON -patja, jonka päälle on teetetty vaalea mokkakangas. Lepotuolin hienous piilee siinä, että yhdellä pikaisella liikkeellä se muuntuu muutamassa sekunnissa 80 cm leveäksi todella hyväksi sängyksi jolloin voit majoittaa kotiisi enemmän ystäviäsi, jolloin myös oma henkinen hyvinvointisi lisääntyy yhteisöllisyyden lisääntyessä. Uniikki kappale.

- Thaimaasta ostettu käsityönä ommeltu riippumatto sekä kiinnitysköysi. Tässä makoilu ja kirjojen lukeminen vilkastuttaa verenkiertoaja aivotoimintaa.

- 2 kpl puisia kokoontaitettavia pihatuoleja sekä pöytä, tummaa puuta, viime kesänä ostettu.

 

 

KEITTIÖVÄLINEET:

- Musta Philips -leivänpaahdin

- Musta Moccamaster, Omasta mielestäni maailman paras kahvinkeitin, nopea, kestävä, laadukas ja helppo pitää puhtaana

- Hopea/musta teräksinen HBO Nordica -vedenkeitin

- Maalaishenkinen romanttinen keittiöön sopiva vihreä puutaulu, jossa lukee: "TYKKÄÄN HALEISTA / TYKKÄÄN SUUKOISTA / MUTTA ENITEN ILAHDUN... / TISKAUSAVUSTA. Tämän taulun juju on siinä, että kun annat sen lahjaksi kumppanillesi pääset koko vuoden tiskivuorista eroon, koska taulu suggestoi ja hypnotisoi toisen tiskaamaan. Ja pakettiin kuuluvalla Siemenssin tiskikoneella voitte molemmat ihailla pelkkää taulua ja sen humoristista sanomaa sillä aikaa, kun kone tekee kaiken työn puolestanne ja teille jää enemmän aikaa lakanoiden välissä puuhasteluun ja toistenne hierontaan. Ja jos kumppani ei vielä ole niin lopussa on kuvattu erikoisvälineitä joilla sen saat ;)

- Läpinäkyvästä kovamuovista valmistettu kuorimalaite, näitä pikkutilpehöörejän riittää, kippoja, kauhoja, kuppeja jne.

- Mehulinko, jolla teet terveelliset tuoreet mehut. Helppo toteuttaa näin vuoden alussa kunnon mehupaasto jolloin voi tehdä paastomehut itse oman maun mukaan niin ei tarvitse ostaa kalliita äklöBiotta-mehuja. LAitan ilmaiseksi mukaan vaikka Vogelin paasto-oheen niin saat sykettä, energiaa ja voimaa vuoden alkuun. Keventää olon höyhenenkevyeksi - Listaan näitä lisää kun ehdin

 

 

SISUSTUS

- Musta, moderni televisiotaso, jonka alapuolelle kuuteen eri lokerikkoon saa kätevästi piilotettua digiboxin, stereot, DDV:n jne

- ZAK -niminen 40 cm korkea Egyptistä tuotu painava aidosta kivestä valmistettu musta ja kultamaalattu aidon Tutatkamonin haudasta löydetyn kissan mukaan valmistettu vartiokissa, jonka kaulassa roikkuu kullattu silmä ja joka pitää myyjän mukaan kaikki pahat henget loitolla. On toiminut hyvin.

- Zakin toistaiseksi nimetön samankokoinen tyttöystävä, jonka kaulassa roikkuu kullattu käärme. Molempien yksilöiden kehonmuodoissa havaittavissa kumpi on kampi.

- Valotaidetaulu, jossa Elvis Presley, Marilyn Monroe, Humrey Bogart ja James Dean hengailevat baarin ulkopuolella (pinnassa korjattavissa oleva painauma), sähköpiuha ja avot mikä tunnelma. Sopii pelihuoneeseen, baarisyvennykseen, biljardihuoneeseen...

- Olohuoneen tyylikäs musta lasipöytä mustalla puurungolla ja maidonvalkoisella lasilla: Pituus 100cm, korkeus 48 cm, leveys 47 cm

- 2 kpl vaaleansiniseksi maalattua 48 cm korkeata puista yöpöytää / apupäytää

- Puinen mustaksi maalattu tyylikäs kulmakirjahylly, joka kohoaa pyramidimaisesti

- Egyptistä tuotu 53 cm korkea musta kivestä veistetty faaraon henkilääkäri

- Egyptistä tuotu 28 cm korkea ruskea kivikissa, jonka kaulassa roikkuu koristeet ja niskassa rusetit

- Egyptistä tuotu ruskea 27 cm korkkea kivipatas tuntemattomasta hahmosta jolla koiran pää.

- Muita Egyptistä tuotuja kivipatsaita, mittailen...

- Intiasta tuotu 20 cm korkea pronssipatas Shiva -jumalasta, jonka pään takana leijailee 8 käärmettä. Shivaa ympäröi auringonkehä ja hänellä on neljä kättä

- Stocmannilta ostettu nahkainen italialaistyylinen kuuden pullon viinipullonteline. Osta alkosta teline viiniä täyteen ja eilisen uutisen perusteella saat terveemmän elämän.

- Käyttämätön musta Ibanez -sähkökitara, jossa mukana hieno vyö valkoisilla tähdillä sinisellä pohjalla

- Käsityönä tehty ja puusepältä tilattu 140 x 80 cm tyylikäs kultareunuksinen peili. Kultareunuksen leveys: 7 cm. Reunus ei ole sileä vaan koverrettu ja tyylitelty

- Vietnamista tuliaisina tuotu 46 cm halkaisijaltaan oleva iso puutarjotin, johon voi laittaa vaikkapa hedemät odottamaan nappaajaansa.

- Arabialaistyylinen lyhty ja musta teräksinen kannatin, jolla koko komeuden voi laittaa seinälle sisälle tai ulos. Kynttilä sisään ja tunnelma ja taika on taattu.

- Punainen Aallonharjalla -puukäynösteos, joka on tyylikäs millä tahansa pöydällä. Voi käyttää lehtitelineenä tai vaikkapa hedelmien esilletuojana tai pelkkänä sisustuselementtinä.

- 10 x 10 cm Thaimaasta tuotu musta istuva Budha -suitsuketeline, johon saa jopa 3 suitsuketta kerralla. Valaistunut istuu ja katselee suitsukkeita.

- 26 cm halkaisija arabilaistyylinen musta puinen vaasi jossa kaunista kuviointia, hedelmäkoriksi vaikka

- Aito todennäköisesti suomalaisen sotaupseerin hevosenkenkä, joka on löydetty Koitajoen korvesta keskelta vanhaa sota-aluetta lähellä ryssän rajaa Ilomantsista. Onnenkenkä, joka ei petä koskaan, voittihan Suomi Talvisodankin!

- Taivasten Valtakunnan avaimet -painavat rauta-avaimet

 

 

INSTRUMENTIT

- IBANEZ -sähkökitara, musta

- 3 kpl FALCON -hopeanvärisiä minisähkökitaroita. 2 täysin uusia, 1 käytetty. Pituus 80 cm. Loistava lahja lapselle, nuorelle tai omaan musisointiin, kun lähdet on the road. Sähkiksen hienous piilee siinä, että siihen on rakennettu sisäinen vahvistin ja kaiutin on keskellä kielien alla. Toimii paristoilla.

- Edellisiin plugipiuhasetti ja patteri

- Tyylikäs musta kantokahvallinen ja edestä kultakoristeltu 5W VOX -vahvistin, johon ylläkuvatut sähkökitarat voi liittää. Voi ottaa mukaan myös picknikille tai minne vaan ja kytkeä siihen oman soittimensa ja rentoutua ystävien kanssa nurmikolla. Toimii joko sähköjohdolla tai paristoilla. Takapaneelista: Voi valita tehon 5w, 1,5W tai 0,5W, LINE/PHONE, AUX IN, MIC INPUT + VOLUME, Päällä säätimet: STYLE (11 erilaista), GAIN, TONE, MASTER, TAP, RDIT 1, BYPASS, EFFECTS (11 erilaista). Tätä on käytetty jopa pienten juhlatilaisuuksien äänentoistotarpeisiin (puheet ja musiikki)! - Sähköpiuha edelliseen, mutta toimii myös paristoilla

 

TAIDE:

- Egyptistä roudattu iso tummanpunaisen oljyvärimaalaus, joka esittää auringonnousua ja kameliratastajaa aavikolla. Taiteilija sanoi myydessään, että Paolo Coelhon Alkemisti -kirja inspiroi maalauksen tekemiseen. Ei kehyksiä, kangas rullattu putkeen, jonkinverran taittunut. Tulee tosi hieno kun vie kehystämöön, itse en oo ehtinyt.

- 2 kpl UZBEKISTANISTA tuotuja intialaistyylisiä 27 cm pitkiä veitsiä joiden musta kahvaosa on koristeltu kivin ja kultamaalein. Terien molemmilla puolilla tekstiä. Mukana koristeelliset kotelot.

- FINLAND -hopealusikka jonka varsi punoutuu huippuun, jossa Suomen lipun värit vaakunassa

- Musta metallinen tuikkukynttilöille tarkoitettu kynttiläteline, josta lähtee liekin kohdalta nuoli taivasta kohti symboloiden elämänpaloa ja mistä se tulee.

 

TERVEYSVÄLINEET

- Hopi-intiaanien kehittämästä päänahkan hierontaan tarkoitetusta puunkuoresta nykyaikainen metallinen versio, joka vilkastuttaa päänahkan verenkiertoa ja poistaa tressiä uskomattoman tehokkaasti (ja toimii).

 

- Suomessa käsityönä tehty avainlippumyönnetty HARTIALÄMMITIN by Marketta Eerikäinen Taikatuu. Päällinen pellavaa ja täyte kauraa. Lämmitetään mikrossa muutaman minuutin ajan ja laitetaan harteille hauteeksi. Toimii ja poistaa tressin. Kuljetuspussi on musta ja siinä lukee: "PERSEET OLALLE"

- Weiderin käsipainosetti, jolla saat itsesi fyysisesti kuntoon. Hopeat kahvat ja mustat painot. Painoja voi irrotella ja voit painoilla treenata koko kropan helposti läpi. Netissä satoja liikkeitä vapailla käsipainoilla, jotka voit tehdä kotona jolloin et tarvitse kalliita kuntosalikortteja ja hikijumppia, koska painoharjoittelulla rasva palaa myös nukkuessasi. Jos et usko niin kysy vaikka Kike Elomaalta. Tehokuntoilu maksaa 0 euroa ja säästörahoilla voit vaikka bilettää.

- 16 kg painava hopeanvärinen Kirya -kahvakuula ja sen kirjalliset suomenkieliset käyttöohjeet, jossa kerrotaan kaikki tarivittava. Nopein tapa päästä fyysisesti kuntoon monipuolisilla ja motivoivilla koko kroppaa yhdellä kerralla harjoittavilla liikkeillä. Saat siis vain yhdellä liikkeellä koko vartalon treenin, nerokasta, Sopii sekä naisille, että miehille ja tätä harjoitusmetoadia käyttävät mm. New Yorkin baletin tanssijat. Katso video, kun tytöt vääntää biitsillä niin tiedät vähän mistä kyse: http://www.youtube.com/watch?v=gy5uU7ku-Lo

- Kiinanmatkalla ostetut vuosituhansia vanhan perinteen mukaisesti luostareissa valmistetut kellokuulat, joita käsissä pyörittämällä tressi katoaa. Setissä kaksi kuulaa joita pyöritetään eri suuntiin yhdessä kädessä yhtäaikaa. Kuulista tulee ääni joka rauhoittaa ja parantaa. Pieni perehdytys kuuluu paketin hintaan. Kuulat ovat metalliset ja siniset ja niissä on kuvattu lintuja ja ne on punaisessa pienessä lukollisessa arkussa kuin salainen aarre odottamassa löytäjäänsä.

 

 

KIRJALLLISUUS JA TIETOA SALAISUUKSIIN:

"Yksi oikealla hetkellä luettu kirja voi muuttaa koko ihmisen elämän"

 

Kirjat olen koonnut itselleni vuosien aikana eri lähteistä, kirjakaupoista, kirppareilta, netistä tilaamalla tai saanut lahjaksi ja ne sisältävät kaiken sen tiedon jolla saavutat pysyvän onnen tilan sekä fyyisesti, henkisesti, että taloudellisesti.

Voit käydä yksittäin metsästämässä näitä kirjoja ympäri ämpäri, mutta kätevimmin pääset tietoon käsiksi huutamalla koko paketin (lisää kirjoja tulossa, kaikki kirjat suomenkielisiä):

- ELÄ, KUOLET KUMMINKIN, "Entä jos kokoanaisen elämänkokemuksen voisi saada YHDELLÄ KERTAA tarvitsematta oppia kaikkea vastoinkäymisten kautta". NIIMPÄ, 204 sivua jotka muutavat elämäsi.

- Tommy Hellsten. KOLMAS MAHDOLLISUUS. Suomen tunnetuin kirjailija-terapeutti opettaa ja antaa muutoksen avaimet käteen. 240 sivua.

- Kansainväinen bestseller: Paolo Coelhon Veronika päättää kuolla, jonka avulla saat selville onnen salaisuuden

- Valon Soturin Käsikirja by Paolo Coelho kertoo miten toteutat elämäsi suurimman unelman.

- The Power of Positive Thinking, Norman Vincent Peale. Miljoonia kappaleita myynyt maailmanlaajuinen bestseller, joka paljastaa miten jokaisesta päivästä tulee onnellinen ja saavutat kaiken mitä haluat

- Richard Teplarin kansainvälinen bestseller: Elämän säännöt, joka paljastaa miksi jotkut muut menestyvät ja toiset eivät. 100 intesiivistä paljastusta muuttumattomista luonnonlaeista, jotka ymmärtämällä muutat elämäsi niin halutessasi.

- Mika Waltarin Sinuhe Egyptiläinen: jos et ole lukenut tätä seikkailua, lupaan että se kannattaa. Suomen historian eniten ulkomailla myyty bestseller, jonka pohjalta on tehty Hollywood elokuva.

 

- Rudolf Höss: Autschwitzin komendantti. "Sotien jälkeisen ajan järkyttävin dokumentti", "Uusintapainoksena julkaistavassa teoksessa Höss kertoo totuuden avomielisesti ja kirjanpitäjän tarkkuudella" Tämän luettuasi osaat olla jokaisesta hetkestä kiitollinen.

- Alfred Vogelin Luonto, paras lääkitsijä -teosta on painettu 2 miljoona kappaletta ja yhdellätoista kielellä ja se kertoo sinulle suorat sanat siitä mitä syömällä tulet terveeksi tai saat rutkasti elinvuosia lisää 592. sivua. Vogel tutki aihetta koko elämänsä alkuperäiskansojenkin keskuudessa ja oli aiheen suurin asiantuntija koko maailmassa.

- Kuningatar Kuntin opetukset, 285 sivua. Itämaista ajatonta viisautta kiireiselle länsimaalaiselle

- Bhakti -jooga, 325 sivua, kertoo miten sinusta tulee onnellinen tässä ja nyt ilman, että tarvitset enää mitään tavaraa tai omaisuutta ympärillesi, joka itse asiassa johtaa siihen, että saat niin paljon tavaraa, rahaa, onnea ja materiaa kuin haluat. Tyhjä saavisi täyttyy ja sinusta tulee onnellinen, tässä ja nyt.

- Saat sen mistä luovut. Tommy Hellstenin teos, joka paljastaa elämän paradoksit. Luopumalla kaikesta saat kaiken. Käsittelee elämää kokonaisvaltaisesti. Varo sillä saatat valaistua ja löytää onnen.

- Elämän Tiede, Suuri tietäjä ja filofi opettaa aamukävelyillään länsimaiselle toimittajalle onnen salaisuuksia, 307 sivua

- Ajaton Viisaus. itämaan tietäjä kertoo tien täyttymykseen, 306 sivua

- Sri Caitanya Caritamrta - Itämaisen filosofian suurteos, 897 sivua

- Aleksis Kivi: Seitsemän Veljestä. hänen pääteoksensa. Kannessa Akseli Gallen-Kallelan: Veljesten pako Jukolaan -teos

- Syvempi ymmärrys ja maailmankaikkuden salaisuus -kuvakirja, joka pysäyttää

- Paolo Coelho: ELÄMÄ, maailman myydyin elämänfilosfisti esittää, 126 sivua

- Michail Bulgakov: Saatana Saapuu Moskovaan. Venäläisen kirjallisuuden mustan komiikan mestariteos ja klassikko, joka aikoinaan sensuroitiin.

- Kalle Päätalo; Ukkosen Ääni. Jos et ole lukenut Päätalon humoristisia kansalliskertomuksiamme niin nyt siihen on oiva mahdollisuus

- Kalle Päätalo: Mustan lumperin raito - PÄÄTALO: Ihmisiä Iijoen törmällä. "Värikäs ja huumaripitoinen teos Päätalon ystäville ja heiksi hamuaville."

- Lisää Paatalon teoksia, kaivelen...

- Raamattu pienoiskoossa, jonka kannessa planeettamme jonka takaa paistaa lähitähtemme aurinko

- Väinö Linna: Sotaromaani. Tuntemattomaan Sotilaan alkuperäinen käsikirjoitus.

- Julia Cameron: Tie luovuuteen. Hollywoodin suurimpien elokuvaohjaajien, näyttelijöiden, käsikirjoittajien ja taiteilijoiden virallinen hovikouluttaja ja kirjailija, joka kertoo sinulle miten sinä löydät sisältäsi kaikki luovat voimasi (kaikilla niitä on; käsikirjoittaminen, valokuvaus, ohjaus, näytteleminen, maalaus, kuvataide. luovuus liike-elämässä, copywriting, mainostuotanto, ideointi jne.) olit sitten lukkiutunut taiteiteilija tai et ja miten niillä voimilla luot itsellesi omaisuuden, 337 sivua, jotka muuttavat elämäsi pysyvästi. Kaikki salaiset tutkitusti toimivat tekniikat loputtoman luovuuden herättämiseen. Pääpointtina kirjassa on se, että pääset pysyvästi siihen luovuuden ja onnellisuuden tilaan, jossa olit lapsena. Sinusta tulee aikuinen, joka herättää sisäisen leikkivän lapsensa elooon ja opit nauttimaan jokaisesta hetkestä yteydessä omaan voimaasi.

- Charlotte David Kasl: Elämänilon Kirja, 269 sivua. Avain sellaiseen onneen, että kirjan lukemalla yksikään maanataipäivä tai mikään muukaan hetki ei tunnu enää koskaan raskaalta.

- Lasse Heikkilä: Elettyjä ajatuksia. Maailmanmatkaajan, muusikon ja säveltäjän seikkailukirja, joka valaisee syvempää ymmärrystä elämästä.

- Winston Groom: Forrest Gump - Kunnian Mies. En ole koskaan lukenut kirjaa, joka olisi naurattanut yhtä paljon. Klassikko ja neronleimaus. Kirjassa eri tarina kuin leffassa.

- Filosofi Eero Ojanen paljastaa kirjassaan Ajan filosofia sellasia asoita, jotka saattavat pysäyttää sinut paikallesi niin, että olet lukuelämyksen jälkeen aina kiireen sijasta jo valmiiksi perillä vaikka olisikin "kiire".

- Alexamder Dumas: Monte kriston Kreivi. Mielestäni kiistatta maailmanhistorian yksi hienoimmista tarinoista, jossa yhdistyvät seikkaulukertomus, rakkaustarina, kosto ja mieletön ajankuvaus. Lue niin ymmärrät Dumaksen nerouden. Itku- ja hurmiotakuu.

- Haluatko vaihtaa ammattia? ALA NAURATTAA! Stand Up -komedian käsikirja by Markku Toikka ja Maritta Vento kertoo sinulle miten. Hyppää siis ulos oravanpyörästä ja lähde keikoille pitämään hauskaa yleisön kanssa. Hullut lisäksi maksavat kaikesta hauksanpidosta RAHAA ja sinun ei tarvitse enää koskaan käydä töissä. Jos et halua lähteä kiertueelle opas on kuitenkin hyödyllinen, koska opit kertomaan kaskujen tekniikan jolloin saat missä tahansa juhlissa tai seurueessa ihmiset jutuillasi viihtymään tai vastakkaisen sukupuolen viihtymään seurassasi, näin saat enemmän sitä mistä eniten aina on puhe ja puute ;)

- Anchee Min: Madame Mao. Uskomaton kertomus Maon puolisosta, joka ajoi itsensä ja miljoonat ihmiset tuhoon.

- Paolo Coelhon Paholainen ja neiti Prym. Kirjallisuusilmiö esittää pysäysttävän tarinan ahneudesta.

- Mika Waltari: Appelsiinin siemen

- LINNUNRATA - VIISIOSAINEN TRILOGIA. Maailman tunnetuin huumoriklassikko, joka saa vatsalihaksesi niin tilttiin, että sinun ei KOSKAAN elämässäsi tarvitse enää käydä kuntosalilla tai peppujumpassa! Lue ja naura, paljon helpompaa + et tarvitse kalliita kuntosalikortteja etkä jänesyyksiä + on tieteellisesti todistettu, että kaiken lisäksi elät nauraen PIDEMPÄÄN. Voiko siis mikään olla tärkeämpää? Jos et naura tälle niin sitten et millekkään!

- Dan Brown: Da Vinci -koodi.

- KALEVALA. Kansalliseepoksemme, joka kuuluu jokaisen suomalaisen yleissivistykseen.

- EGYPTOLOGIA: 27 x 30 cm kokoinen kirja seikkailusta. Koko sen takia ilmoitettu, että toimii myös loistavana sisustuselementtinä, koska pohja on kultainen ja kannessa on suuri värikäs kotka, hieroglyfejä sekä punainen kiviaurinko kotkan pään yläpuolella. Kuviettu ja mystinen seikkailukirja, joka sopii niin aikuislle, nuorille kuin lapsillekkin.

ERITYISTÄ, joka hankittu Amerikasta:

Haluatko lähteä ilmaiseksi seikkailemaan maailmalle? Jos et itse niin anna lahjaksi jollekkin joka haluaa: Harjoittele joku persoonallinen ja omaperäinen temppu tai tee omaperäinen esitys. Sen jälkeen tämä kirja paljastaa KAIKKI maailman merkittävät kontaktit ja neuvot miten pääset reissaamaan ympäri maailmaa niin, että jotkut hullut maksavat sinulle siitä lentojen, hotellin ja ruoan lisäksi myös RAHAA. TV yhtiöt, Radio-ohjelmat, teatterit, sirkukset, yliopistot, ohjelmatoimistot ja agentuurit eli siis ylipäätään KAIKKI jotka janoavat erikoista ohjelmaa. Saatu käteen suoraan tekijältä, joka itse reissannut vuosikymmeniä seikkailemassa maailmalla. 142 sivua täynnä yhteytietoja + ohjeet jokaiselle asiakasryhmälle miten lähestyt, että pääset reissuun. Loistava lahjaidea esimerkiksi teini-ikäiselle joka haluaa laittaa Youtubeen jonkun hienon tempun, jonka jälkeen lähteä esittämään se Conan O Brien showhun Jenkkilään (myös kyseisien ohjelman Talent Coordinatorin yhteystieto kirjassa). Kirjaa ei enää tehdä. Tämä kirja poikkeusellisesti englanninkielinen.

 

UUSI AMMATTI TAI JÄNNITTÄVÄ HARRASTUS - POKERIKIRJAT:

Tiesitko, että pokeri ei ole tuurilaji ja sen voi myös todistaa: miksi vuodesta toiseen samat pelaajat istuvat rahaturnauksien finaalipöydissä? Oletko hyvä matematiikassa, järjestelmällinen ja luova? Tai oletko hyvä lukemaan ihmisten eleitä?

Olet sitten nainen tai mies, nuori tai vanha, tässä salaisuus huimiin lisäansioihin tai tie uuteen ja jännittävään harrastukseen (tai anna kaverille tai nuorelle lahjaksi): Jos ja kun haluat vaihtaa ammattia tai haluat lisätuloja niin näiden kirjojen avulla pystyt helposti tienaamaan tuhansia euroja kuussa pää- tai sivutuloina. Pokerisivustot ovat pullollaan typeriä jenkkejä luottokortit ojossa, mutta he eivät tiedä mitä sinä tiedät luettuasi nämä.

Näissä opetuskirjoissa maailman parhaat ammattilaiset paljastavat kaiken tietonsa eli opiskele kirjat, harjoittele ilmaiseksi jännittävissä intenrtin freerol -turnauksissa, sisäistä selkeät opit ja ala tienaamaan rahaa. Pokerisivustoilla tienattuasi voit lähteä reissaamaan maailmalle erilaisiin jännittäviin pokeriturnauksiin.

Jos et halua tukuttain itsellesi rahaa, anna kirjat lahjaksi sille joka haluaa lisätuloja tai on kiinnostunut sosiaalisesta jännityksestä tai uudesta motivoivasta harrastuksesta, joka laittaa aivot töihin:

- Kaksinkertainen Wordd Series of Poker mestari Scott Fischerman: Internet Pokeri, 204 sivua

- Pokerin historian odotetuin teos: DOYLE BRUNSON: POKERI - SUPER SYSTEEMI 10 eri avustajan voimin. 625 sivua. Pokerin Raamattu

- Phil Gordon: Holdem pokeri - PIENI VIHREÄ KIRJA, Klassikko, 284 sivua

- Phil Gordon: Holdem pokeri - PIENI SININEN KIRJA, Klassikko, 393 sivua

- Pelaa pienillä panoksilla ja voita erikoispelillä by Ed Miller, David Sklansky, Mason Malmuth, 353 sivua

- TURNAUS POKERI: 12 maailman parasta pokerinpelaajaa kertovat miten voitat turnauspokerissa - Daniel Negreaunu: Voittamisen taito. Yksi maailman lahjakkaimmista pelaajista paljastaa kaikki salaisuutensa

 

 

Toinen ammatinvalinta, rahanlähdetietous tai uusi harrastus:

STEPHEN KING -Kirjoittamisesta. Maailman myydyin kauhukirjailija paljastaa miten hän kirjoittaa. Myös sinä voit tehdä samoin varsinkin sen jälkeen, kun olet lukenut Tie luovuuteen -oppaan. "Miten tullaan Stepheng Kingin kaltaiseksi menestyskirjailijaksi?" Persoonallinen ja rohkaiseva opas leipätyöstä. Hän palajastaa kirjailijan työkalut, miten ne hankitaan ja miten ne pysyvät kunnossa. Lisäksi mukana kaikki mitä tarvitsee tietää tarinankerronnasta, kielioppiseikoista, kirjailijan työtavoista ja kustantajan lähestymisestä. King paljastaa myös miten hänestä tuli mikä hän on. Pysäyttävää tietoutta.

- Amin Asikainen - Silmää räpäyttämättä. Euroopanmestari -nyrkkeilijä Amin "IDI" Asikaisen tarina paljastaa järkkymättömän asenteen, jonka avulla pärjäät missä tahansa elämäntilanteessa, 333 sivua, kuvitettu

TIEDOT FYYSISEEN TERVEYTEEN: eli miten pääset ihannemittoihin helposti, nopeasti ja luonnollisesti?

- Celia Hawe: JOOGAA LAIHDUTTAJILLE: -Hoikkaan kuntoon neljän viikon terveellisellä ja tehokkaalla jooga- ja dieettiohjelmalla. Katkaisee lihomis- ja laihtumiskeirteen PYSYVÄSTI ja herättää aineenvaihdunnan eloon. Toimii 100%. Kuvitettu 141 sivua

- Luuise Grime: LEMPEÄÄ JOOGAA. Neljä 15-minuuttista harjoitusohjelmaa, joiden avulla vähennät tressin MINIMIIN ja opit rentoutumaan. Selkeät kuvat ja ohjeet. Grime opettaa Lontoon maineikkaammassa studiossa! Mukana DVD.

- Mary Enig ja Sally Fallon: SYÖ RASVAA JA LAIHDU. Salaisuus ja nyt jopa tutkittu tosiasia on se, että kaikki vähärasvaiset moskaruoat ovat itseasiassa PÄÄSYY kansakuntamme lihomiseen, koska poistettu rasva on korvattu sokerilla ja lisäaineilla, jotka lihottavat ja koska kehomme ei saa enää tarpeeksi rasvaa se on jatkuvasti rasvan säästöliekillä, jolloin kehomme muuttaa hiilihydraatteja rasvaksi, Lisäksi vähärasvaisen ruokavalion johdosta meillä on jatkuva nälkä joka johtaa lihomiseen. Tässä kirjassa kaksi tämän tiedon johtavaa ravitsemusasiantuntijaa esittävät kolme tieteellisesti suunniteletua ruokavaliota joiden avulla olet aina kylläinen ja nautit, mutta silti laihdut. Olen kokeillut ja TOIMII.

- VÄHÄLLÄ VAIVALLA SALAATTEJA - kesän makuja koko vuoden. "Tämän kirjan avulla pääset terveellisten ruokian suunnittelun tressistä pysyvästi", 221 sivua, kuvitettu

 

 

Henkinen ja fyysinen terveys:

- Suuri kissakirja, 306 sivua. Kuvitettu. Jos kärsit kiireestä tai tressistä hanki itsellesi välittömästi kissa. Kun seuraat kissaasi opit enmmän läsnäolon taidosta ja onnellisuudesta kuin yksikään zen-mestari tai joogaguru voi koskaan opettaa. Lisäksi on tieteellisesti tutkittu, että silloin kun kissa kehrää vierelläsi, verenpaineesi laskee. Tässä kirjassa kaikki mitä sinun tulee tietää kissasta, sen käytöksestä ja hoidosta. Jos olet koiraihminen, anna lahjaksi naapurille tai ystävälle

 

 

RUUMIIN KULTTUURI:

- Musta ja kiiltävä MET -pyöräilykypärä, jonka etuosaan on asennettu kolmitehoinen led-valaisin jolloin näet pimeässä pyörän oman valon lisäksi juuri sinne minne katsot. Valaisimen voi irrottaa kypärästä ja sen voi laittaa päähän myös ilman kypärää kiinnitylenkkien avulla jos lähdet vaikkapa metsään juoksemaan, kävelylle tai suunnistamaan. Säätöominaisuuden avulla mahtuu päähän vaikka pipo olisi päässä.

- Hyvän kunnon salaisuus työmatkoilla, toimistotyössä jne.: Sininen farkkujen taskuun mahtuva kokonainen kuntosali eli jumppakuminauha, jolla voit tehdä kaikki ne liikkeet mitä kalliilla kuntosalillakin, mutta ajasta ja paikasta riippumatta. Satoja eri liikkeitä ja oheet netistä.Täydellinen liikkuvalle ihmiselle.

- Tehokkaampi vastuksinen ja leveämpi vihreä kuminauha -kuntosali, josta haluavat tuloksia nopeammin.

- POLKUPYÖRÄ, laadukas NOPSA -hybridi, jossa etujousitus, takavanne potkaistiin pikkasen käyräksi, se pitää korjauttaa, muuten on hyvässä kunnossa, koska en ole ehtinyt sillä juuri retkeillä, tsekkaan pyörän tiedot vielä

- Ota pyöräretkelle mukaan myös kuminpaikkaus- ja vaihtosetti, jossa mukana kuminvaihtoraudat, liimaa, erikokoisia paikkoja ja yleistyökalu pyörän muttereiden avaamiseen: eri kokoja

- Monen huippu-urheilijan ja nyrkkeilijän mielestä maailman tehokkain käsilaukkuun mahtuva aerobisen kunnon lisääjä eli hyppynaru. Kymmeniä liikkeitä, ohjeet netistä

- Mukaanotettava kahvakuntosali eli kahva mistä pidät kiinni, josta lähtee kuminauha lenkkiin jonka saat kiinni jalkaterään. Satoja liikkeitä.

- ADIDAKSEN -laadukkaat harmaat säädettävät uintilasit. Muut merkit joissa on pienet kupit sattuvat yleensä silmiin, mutta näissä on ekstrasilikonia jolloin et tunne, että lasit ovat edes päässä. Uinnilla pääset kätevästi kesäkuntoon niin, että mitkään luut tai nivelet eivät rasitu. Viime kesänä tiputin tällä taktiikalla painoa huomaamatta vaikka en edes laihduttanut yli 10 kg ja kaiken lisäksi pääset hallilla tai maauimalassa karkuun arkea, lapsia tai puolisoa ja saunomaan.

 

MUU SISUSTUS:

- Pohjois-Koreasta pääkaupungista Pjonjangista tuotu harvinainen käärmepullo, jonka sisällä on aito käärme. Tätä ei saa mistään kaupasta maailmassa eikä millään hinnalla, koska P-Korea on maailman suljetuin valtio, rajat ovat kiinni ja sinne ei noin vain päästä ilman äärimmäisen monimutkaisia viisumihakemuksia, järjestelyjä ja 5000 dollaria maksavia lentolippuja. Etiketissä korelaista tekstiä ja käärmeitä.

Käärmepullossa neste on sen verran tummaa, että kun tämä pullo on baarikaapissa naiset eivät saa heti hepulia käärmeestä, koska käärmeen näkeminen vaatii pullon lähempää tarkastelua ja silloin jos olet mies ja teet näin naiselle (näytät vaivihkaa pulloa) niin nainen pomppaa yllätyksissään ja peloissaan kainaloosi käärmeen läheltä nähtyään. 100% toimiva kikka kolmonen :D Koreassa miehet käyttävät tätä ginseng -käärme-nestettä potenssilääkkeenä (oli sitten erektiohäiriöitä tai ei) ja se on niin tehokasta, että se on naisilta kokonaan kielletty. Nimimerkki kokemusta on.

Pelkästään tällä yhdellä pullolla voit ansaita sievoiset rahat (kun näet vähän vaivaa), kun myyt sen netin kautta jollekkin hurjalle alan keräilijälle ja hän ostaa sen tietenkin kalliiseen hintaan, koska pulloa ei saa mistään. Mitä vaikeampoi tavoittaa, sitä hintavampi.

 

ERIKOISTA:

- 3 kpl laadukkaita Lontoosta hankituja punaisia käsityönä tehtyjä knallihattuja. Jos et kehtaa pitää päässä niin voit käyttää sisustuselementtinä, laittaa naamiaisiin tai antaa lastenleikkeihin.

- Dingon Pertti "Nipa" Neumannilta aikoinaan hankitut aidot mustavalkoiset käärmeennahkabootsit. Koko 44. Käytetty vain yhdessä näytelmässä. Jos et kehtaa laittaa jalkaasi niin hieno sisustuselementti tai anna eteenpäin lahjaksi.

- Useita aitoja Smith & Wesson M100 -käsirautoja, mutta niihin on työstetty Harry Houdinin aikaisia mystisiä jippoja. Idean on tehnyt ja tuottanut yksi tämän hetken maailman kuuluisimman televisiotaikurin temppujen kehittelijä ja nimet ja yksityiskohdat saat halutessa viestinä.

Mukana myös yhdet kahlekuninkaan jalkaraudat sekä Harry Houdinin aikaiset vanhat käsiraudat, jossa on hänen keksimänsä patentti. Uniikkia ja käsintehtyä tavaraa joko elvistelytarkoitukseen, sisustukseen tai makuuhuoneeseen. Katso Harry Houdini Wikipediasta. Pienimuotoinen opetus sisältyy pakettiin, mutta ei makuuhuoneen puolella.

 

 

TYÖVÄLINEET

- Oranssi pään koon mukaan säädettävä STIHL -suojakypärä PELTTORIN laadukkailla kuulosuojaimilla. Suojaa tärkein omaisuutesi (pää ja aivot) harrastuksissa, kesämökillä ja töissä

- STANLEY -Powerlock 3 metrin mittanauha

- BLACK & DEKKER -paholaisenpunainen akkuporakone jonka hienous on siinä, että kaikki ruuvimallit löytyvät porakoneen takaosasta rivissä kuin luodit.

- Ylläkuvattuun sopiva viisiosainen PIRANHA Black & Derrek teräsarja puulle, 4 - 10 mm

- BLACK & DECKER -laservatupassi jolla saat ripustettua minkä tahansa suoraan. Sisäinen molemminsuuntainen vatupassi ja laser, nerokasta.

- Punainen paperi / mattoleikkuri terällä jota voi teroittaa terää lyhentämällä - Musta vastaava

- SMART -polkupyörän akkukäyttöinen led-valaisin, jonka voi ladata ilman piuhoja suoraan pistorasista

- Baarimestareiden käyttämä viinipullonavaaja, jossa mukana korkkiruuvi, veitsi viinipullon suojuksen poistamiseksi sekä nostinosa. Avaajan hienous piilee kuitenkin siinä, että siinä on avainlenkki joten tarvittaessa se on aina mukana kesän festareilla tai picknikillä.

- Keltainen teräksinen monitoimikuusiokulma-avain, jossa mustat avaimet ovat 6 mm alaspäin, yhteensä 7 terää

- Hopeinen vastaava samanlainen

- LEATHERMAN BLAST -survival -monitoimityökalu, josta löytyy pihdit, viila, pullonkorkinavaaja, ristipääruuvari, sakset, veitsi, kolme erikokoista tasapääruuvaria, saha, senttimetrviivain ja tuumaviivain. Koko komeus on tyylikkäässä mustassa nahkakotelossa jonka saa vyöhön kiinni. Kun tämä mukana, et tarvitse mitään muuta. Tunnetusti maailman paras ja laadukkain monitoimityökalu.

- Vyöhän asennettava ravintotyöntekijöiden käyttämä ammattipullonkorkinavaaja, joka toimii hissikortin tavoin. Saat sen esille silmänräpäyksessä, päästä irti ja se menee itsestään perille.

- UNIVERSAL CONTACT -teholiima

- Valkoinen brittiläiseen seinään sopiva adapteri, joka taikoo sen meidän piuhoille sopivaksi

- Numerolukko avaamattomassa pakkauksessa käyttöohjeineen

- Neliosoinen avaamaton mattoleikkurisarja

- Erikokoisia Fiskarsin laadukkaita kirveitä, tsekkaan myöhemmin...

- Laadukkaat kokoontaitettavat alumiinitikkaat, 2 osaa siis alas ja ylös ja välissä työtasanne

 

 

TOIMISTOTARVIKKEET:

- Musta eri välityksille säädettävä paperireiitin, jolla saat paperisi järjestykseen

- Muut toimistokamat tulossa...

 

 

MUSIIKKI JA DVD-levyt

- Ammattisitkijukkien käyttämä musta CASE LOGIC -järjestelmä 130 CD-levylle. Systeemin hienous on se, että silti se on ohut, tyylikäs, kevyt ja kahvallinen joten mukaanotettava. Näin saat mukaasi bileisiin tai festareille mielettömän musapaketin. Levyn takana kannen kuva. En oon nähny kaupassa, ostin suoraan amattitiskijukalta kädestä.

- Lista musiikista tulossa...

VINYYLILEVYT: - Tulossa...

 

 

VIIHDE:

- Avaamattomassa pakkauksessa valkoinen digitaalinen Poker Tournament Timer -pokerikello yhteisiin pelihetkiin. Patteri mukana.

- Avaimenperään asennettava nerokas metallinen kehys, josta saa irrotettua kolikon kaupan ostoskärryjä varten. Näin ollen sinulla on se aina mukana ja voit rennosti vingutella korttejasi huolehtimatta tästä kolikosta.

- Koreasta tuotuja Insam Gingseng pureskeltavia hopeoituja kuulia, joista paikalliset käyttävät potenssiongelmiin, suksuaalisen halun lisäämiseen ja masennuksen poistamiseen ja toimii! noin 20 jäljellä, joten saat ilmaisen testin jolla saat sutinaa lakanoiden väliin. Aine on niin tehokasta, että se on koreassa naisilta kielletty. Ja jos toimii niin neuvon mistä saat tilattua aitoa tavaraa lisää.Käytetään siis eniten vitaalisuuden ja elämänenergian lisäämiseen.

- Pokeripelimerkki avaimenperä, josta keskeltä painattaessa tulee kirkas ledivalo ja näet avata autosi oven ja startata sen.

 

- Musta kaulanaru, jonka päässä on tummansininen aluslevy, johon saa kiinni ja helposti irti minkä tahansa kortin, pankkikorit, hotellihuoneen kortin, plussakortin, henkilökuntakortin jne. Lahjaksi lapselle tai vanhukselle niin ei ADHD tai dementia haittaa

- Digitaalinen herätyskello joka pitää niin suurta mekkalaa, että heräät varmasti sydäriin. Jos et vie pois niin hajoitan sen vasaralla ;)

- Ainiin, vasarakin löytyy.

 

PIUHOJA JA SEKALAISTA SÄLÄÄ:

- 2 m XLR musta piuha ja kasa muita piuhoja

- 2 kpl käteviä viinipullonsulkijoita, joka ratkaisee korkkiviinipullojen sulkemisongelman

- Harmaa samsungin laturi

- Nokian kännylaturi

- VANSON -monitoimimuuntaja, jonka tehoa voi muuttaa kullekkin laitteelle sopivaksi 15 - 24 V - 10 metrin S-VID piuha - TV -antennipiuhoja

- Useita Nokian kännylatureita, iso ja pieni piuha

- NOKIA Handsfree HDS-3

- NOKIA Handfree HS-23

- Harmaa kovamuovinen matkalaukku

- Iso Bauer maalivahtikassi, jota voi käyttää missä vain harrastuksissa. Kahva ja kulkee pyörilllä.

- Haltin todella laadukas vihreä ergonominen rinkka, tsekkaan tiedot tähän myöhemmin

- Laatuteltta ja makuupusseja, telttapatjoja

- Samsoniten vihreä reissua nähnyt, mutta silti kestävä matkalaukku. Uskomaton laatu. Ei hajoa vaikka sitä on paiskottu pitkin maailman kenttiä! Numerolukko.

 

 

PELIT JA LEIKIT

- Trivial Pursuit koko perheen yhteisiin hetkiin, joku erikoispainos, tsekkaan

- Järjestä ainaisen viikonlopun ryyppyputken sijasta ystävien kesken pokeri-ilta, jolloin sosiaalinen hyvinvointisi paranee, kun pystyt jopa kuuntelmaan melun sijasta mitä toisilla on asiaa ja pyörittämään omia musiikkeja ja juomaan edullisempia drinkkejä, jolloin säästät vuositasolla niin paljon rahaa (sisäänpääsymaksut, narikat ja kalliit paukut), että voit säästetyillä rahoilla lähteä kuukaudeksi Thaimaan lämpöön rentoutumaan.

Tämän kaiken mahdollistaa hopeisessa salkussa oleva pokeripelimerkki setti, dealer -merkki, 2 avaamatonta settiin kuuluvaa korttipakkaa sekä 3 erillistä ammattipelureidenkin käyttämää BICYCLE -korttipakkaa, 5 noppaa. Nimimerkki kokemusta on.

- Jos tämäkään ei riitä voit ottaa kaapistasi VIELÄKIN hienomman hopeaharmaan sisältä pehmustetun salkun jonka kannessa on kaikki pelikorttien maat ja teksti: WORLD SERIES OF POKER. Kun avaat salkun löydät sisältä 50 mustaa, 50 sinistä, 50 punaista ja 50 valkoista vauhtiraidallista aitoa painavaa pelimerkkiä virallisilla WSOP:n logolla, Dealer -nappulan, 2 avaamatonta korttipakkaa, 5 punaista Las Vegas -tyylistä noppaa sekä Excalibur Electronicsin laatiman ohjelehtisen pelin säännöistä. Tämän setin voit helposti ottaa mukaan illanistujaisiin tai vaikkapa risteilylle. Jos ei kiinnosta anna lahjaksi, monia kiinnostaa varmasti.

- GO GOAL OLE! Tournament - avaamaton jalkapallopeli 3 - 99 vuotialle. Mukana opetus DVD! Peli joka yhdistää pallonpotkimisen tekniikan sekä lautapelin strategisen ajattelun mikä antaa pelaajille nautinnon ja tunteen oikeasta jalkapallo-ottelusta

 

PERHEEN LASTEN HYVINVOINTI JA MIELENTERVEYS

- Ohjeita ja välineitä peleihin ja leikkeihin, jotka tieteellisesti todistetusti parantavat lasten koordinaatiota ja keskittymiskykyä. Näitä samoja juttuja käytetään tuhansia euroja maksavissa klinikoissa mm. Britanniassa ADHD- ja lukihäiriölasten hoitoon menestyksekkäästi. Tsekkaan näiden tilanteen, kun ehdin. Lisäksi pakettiin kuuluu tarvittaessa näihin välineisiin perehdyttävä 2000 euron avoinen ilmainen kurssi koko perheelle tai vaikkapa kaveriporukalle.

 

IHMEELISIÄ SALAISUUKSIA

Pakettiin kuuluu lisäksi seuraavanlainen ihmeellinen, täysin ainutlaatuinen ja uniikki tietous:

1) Salaisuus siitä miten voit esimerkiksi yökerhossa tai kaverisi juhlissa ottaa käteen kenen tahansa ihmisen kellon, napsauttaa sormiasi ja pysäyttää ajan. Ja kun napsautat uudestaan sormiasi, aika alkaa taas kulkemaan. Tomii 100% varmuudella ja jokainen osaa sen tehdä. Pysäyttää ajan sekä ihmisten ajatukset: WTF!

 

2) Miten saat heitettyä kolikon lasin läpi pulloon

3) Siirrettyä ajatuksesi voimalla esimerkiksi pöydällä olevia ruokailuvälineitä ja muita esineitä

HUOM: Nämä salaisuudet temput on saatu lahjaksi ammattilaiselta ja näihin temppuihin käsiksi pääseminen vaatii yleensä sen, että pystyt todistamaan olevasi ammattilainen eli vuosikausien harjoittelun. Nyt tämä tietous ilman vuosikausien treeniä.

Tähän samaan settiin kuuluu ammattilaiselta saatu puinen käsintehty alusta johon voi pystyttää irrallisen mukana olevan pari senttiä paksun ja 5 senttiä korkean terävän pyramidihuippuisen naulan/piikin. Tämän jälkeen kuka tahansa voi peittää ja sekoittaa sinun katsomattasi hela hoidon esimerkiksi tavallisella pahvimukilla ja laittaa viereen kaksi pahvimukia lisää ja ystäväsi tai avustaja voi pyöritellä kuppeja edestakaisin miten vain tai jopa vaihtaa kuppien järjestystä nostamalla niitä. Sen jälkeen sinä voit lyödä täysillä kämmenelläsi yhden mukin kerrallaan lyttyyn pöydälle, koska tiedät mystisesti AINA minkä mukin alla terä on vaikka mukeista ei näe mitenkään läpi. Salaisuus sisältyy pakettiin ja mukana opetus DVD. 100% Ammattikamaa ja ei vaadi mitään erityistaitoja ja salaisuus ei paljastu vaikka puualustaa ja piikkiä tutkisi viikkokaupalla.

Näiden välineiden ja muun tietouden avulla voit alkaa harjoittelemaan omaa esitystä ja lähteä pitämään hauskaa ja kiertämään esiintyvänä taiteilijana vaikkapa kavereiden kemuissa siten, että vastakkaisen sukupuolen huomio on aina taattu, koska kaikki rakastavat temppuja ja kujeita. Kaiken lisäksi sinulle maksetaan hauskanpidosta rahaa tai ainakin saat aina ilmaista viinaa. Tämä toimii loistavasti etenkin jos olet sanavalmis ja ulospäinsuuntautunut ja jos et ole ja ei kiinnosta niin voit antaa salaisuudet lahjaksi jollekkin jota kiinnostaa tai mennä suullisen esiintymitaidon kurssille.

 

 

MUUTA

- Sony PSP -käsikonsoliin menevä sähköjohto ja itse käsikonsoli, jossa joku vika jolloin ei pyöritä peliä, voi olla joku yksinkertainen juttu, en ole ehtinyt tutkia ja samaan pakettiin.

- Grundic TV, joka jotenkin tilttas ja en tiedä saako sen korjattua ja mikä vika. Saa kantaa ulos tai jättää

- UPO vähän käytetty pyykinperukone, jonka alapuolella on joku tietokonesysteemi piuhoineen, josta linkouksen aikana tippui yksi piuha ja sen jälkeen ei oo toiminut. En oo sähköinsinööri, mutta kaiken jären mukaan voi helpostikkin korjata lisäämällä vaan sen yhden piuhan. Saa kantaa pois tai olla kantamatta.

- Musta kankainen matkalaukku joka on vähän kärsinyt, mutta toimii silti. Roskiin menee jos ei oteta.

Lisää tulossa ja päivittelen kun kerkiän... ja jos teksti tuntuu pitkältä niin yritän vaan kuvata tavaroita mahollismman tyhjentävästi.

Jotkut tavarat ovat uudenveroisia, jotkut käytettyjä.