- Keltainen avaamaton latex -kuntosali matkalle mukaan (uusi ja eri kuin aikaisemmin ilmotettu.) Kuminauha jolla treenaat koko kropan hotellissa, työmatkalla...

- ORIVA -täysin uusi ja avaamattomassa pakkauksessa oleva olohuoneen tai keittiön valaisin, jossa lamput ovat mattavalkoisen lasin peitossa, lasit kiinni vaakapuussa, josta lähtee neljä teräspiuhaa kattoon.

- Kun haluat keväällä ja kesällä pitää kunnolla lystiä ja repäistä niin lähde lapsen tai ystävän kanssa potkupyöräreisulle ja ottakaa allenne kaksi törkeän coolia hopeanväristä EZEE STEED -potkulautaa punaisilla pyörillä. Hienous piilee siinä, että vaikka EZEE STEED onkin täysiverinen ja todella kestävä potkulauta niin saat sen muutamassa sekunnissa täysin kasaan (jopa ohjaustangon) niin, että voit ottaa sen mukaan lomamatkalle, työmatkalle, risteilylle tai vaikkapa lentokentälle ;) Hämmästys- ja cooleustakuu. Mahtuu vaikka matkalaukkuun!

- Jos haluat höpistä höpojä isolle ryhmälle tai vaikkapa pitää puheen niin ota käyttöösi SENNHEISER EW 100 -langaton mikrofonisysteemi joka sisältää EW 100 Diversite Receiver (liitä se VOX-vahvistimeen (paketissa mukana), saman sarjan vastaanottimen, jonka voit sujauttaa  vyölle sekä päähän tulevan headset osan. Vastaanottimessa joku antennihäiriö minkä sähköasentaja voi korjata ja päähäntulevasta headsetosasta puuttuu mikrofonin edessä oleva tuulisuoja, joita voi hankkia lisää. Systeemin hyöty on siinä, että jos pidät mitä tahansa esitelmää tai puhetta niin kätesi ovat aina vapaina ja voit keskittyä mikin pitelemisen sijasta itse asiaan. Jos ei kiinnosta niin anna lahjaksi tai myy pois huuto.netissä. Pirun kallis oli.

- Kun haluat erilaista ja ihmeellistä treeniä niin ota käyttöön IRON BODY 2 x 2 kg pehmeät isot treeni/fittness -pallot. Sinivalkoiset, saat tiputella. Satoja liikkeitä:
www.ironbody.com.tw

- 68 cm korkea ja 17 cm leveä kankainen PhiPhi-saarilta Thaimaasta tuotu kolmiosainen käsintehty käytännöllinen tummansininen ja valkoinen sisustuselementti, jonka kolmeen taskuun saat tärkeitä papereita. Kolme valkoista norsua, kiillettä ja koko hienoutta kiertää kultaiset norsut. Alhaalla ja ylhäällä puupainot niin pysyy suorassa, ripustin.

- Punamusta uutta vastaava käyttämätön 70x35 treenikassi

- SIGMA ELLIPSOID HALOGEN -fillarin tankoon asennettava lamppu

- 48 cm korkea 48 cm leveä tukeva pyörillä kulkeva vaaleasta puusta valmistettu jykevä apupyötä, 1 hylly keskellä.

Kirjottelen lisää tavataa, kun ehdin. Lisäksi varasto täynnä vaikka minkälaista tavaraa, jossa en ole vielä ehtinyt käydä. Muistaakseni siellä on ainakin (käyn tarkastaa nämä kun ehdin): metsurin täydellinen laadukas viiltosuojapuku ja suojakengät, minitrampoliini jossa aamulla musaa kuuntelemalla ja loikkimalla päiväsi ei voi epäonnistua (kokemusta on), iso lisälämpöpatteri jos tulee kylmä, kissan iso kiipeilyjärjestälmähärdelli, sängyn alle työnnettävä raskas valkoinen pyörillä liikkuva säilytystaso, jonne saa vaikkapa petivaatteita jne jne jne. Käyn kurkkaa ja päivittelen, kun ehin.

---