Harmittaa toi huuto.netin ilmoituksen tilarajoitus, josta en tiennyt mitään. En päässyt tavaroiden listaamisessa kunnolla edes alkuun niin heti jo tila loppui :D

Nyt huutajat luulee, että huudon kohteena ON VAIN noi kamat mitä tohon ilmotukseen ehdin kirjottaa.

No toivottavasti te löydätte tänne vaikka tieto tästä onkin vain kommenttiruudussa, koska itse ilmoitukseen ei voi enää lisätä sanaakaan ja huudon kohteena on vielä paljon tavaraa, jotka pystyn ilmottamaan vaan täällä!

KUVAT:
Myös kuva-albumi tavaroista on nyt avattu ja tosihuutajille ilmoitan sen osoitteen, kunhan laitatte huudon kommenttiruutuun mailiosotteen minne lähetän linkin albumiin. Kuvat kertoo kuitenkin enemmän, kun tuhat sanaa.

Tavaraa siis vielä vaikka minkälaista tulossa, kun en edes ehtinyt listata kaikkea asunnosta löytyvää saati sitten varastoja joita on monta. En listaa näitä tavaroita missään kalleus- tai arvojärjestyksessä vaan sitä mukaan kun käteen tarttuu eli arvokastakin tavaraa vielä tulossa...

Tällä kertaa päivityksessä eteinen ja eka pikkuvarasto:

- Puinen tyylikäs 6-lokeroinen säilytyslipasto vaikkapa lääkekaapiksi ja muun pikkutilpehöörin säilyttämiseen. Korkeus 30cm, leveys 42 cm ja syvyys 21 cm. Käsittelemätöntä puuta, joten voit vaikka maalata sen mieluiseksi.

- SONY -FM stereo MEGA BASS - radio ja SONY -kuulokkeet lenkille mukaan, 8 cm pitkä hopeinen.

- Musta kivinen hieroglyfejä täynnä oleva pyramidi Egyptistä, korkeus 7 cm, vaikka paperipainoksi

- Aikasempien Kiina -luostarikuulien lisäksi 2 pienempää vuosituhansia vanhalla tekniikalla valmistettua sinistä metallikuulaa, joista lähtee ääni + 1 isompi 6 cm halkaisijaltaan. Pienimmissä tyylikkäitä vaaleansinisiä elefantteja valkoisin syöksyhampain ja isommassa keltaisella kiinalainen tyylitelty kirjain kultareunuksin. Jos tressi vaivaa niin näitä oikealla tekniikaalla käsissä pyörittäen 1) vahvistaa käsi ja sormilihaksia 2) parantaa keskisttymiskykyä ja 3) poistaa tressiä. Aikasemmin oon ilmottanu vastaavat, mut ne on vielä hienommat punasessa lahja/säilytyslaatikossa.

- Tyylikkäässä puukotelossa 2 kpl Kaesong Koryo Insam Indan - avaamattomia putkiloita joissa satoja pureskeltavia ginseng -ravintolisälääkkeitä, jotka on tuotettu maailman parhaalla kasvualueella. Ginsengiä on monelaista, tämä on sitä aitoa korealaista ja näitä ei saa Suomesta mistään. Paikalliset käyttävät ainetta vitaalisuuden, elämänvoiman ja energinyyden lisäämiseen sekä monien sairauksien parantamiseen. Nämä ovat sen verran arvokasta tavaraa, että Pohjois-Korea jopa yritti maksaa miljoonavelkojaan jollekkin Afrikan maalle tällä aineella. Potenssiongelmat on näillä historiaa ja vaikka niitä ei olis niin... kannattaa kokeilla itse ;) Yhdessä putkilossa on 400 tablettia eli yhteensä 800. Avaamattomia ja uudenveroisia. Tsekkaa ihmeessä tiedot ja vaikutukset listasta: www1.korea-np.co.jp/pk/027th_issue/98012110.htm

- Tietokoneeseen / läppäriin kytkettävä CREATIVE -korvanappi, jossa korvan kiertävä systeemi joten pysyy päässä

- 2 koripalloa

- Tietokoneeseen tai muuhun laitteeseen menevä pikkuadapteri/pikkublugi, johon voi iskeä isomman PLUGI -piuhan.

- Musta + harmaa pöytätietokoneen/tulostimen/näytön -sähköpiuha

- LOGITECH M-CAA43 pöytäkoneen -hiiri

- ADVETURE 45 litran tummansininen reppu.

- HALTI SCOUT 75 litran todella laadukas ja tyylikäs musta-tummanvihreä rinkka. Vähänkäytetty, ergonominen alumiinirakenne ja vaikka minkälaisia säätöjä täynnä (tämän ilmotin aikasemmin, nyt lisätietoja), Sisustan saa kahteen erilliseen osaan tai yhdeksi tilaksi. Sivuilla 2 tilavaa taskua ja päällä kumilenksuja joilla saa telttapatjan (sisältyy) ulkopuolelle. Ylhäälle voi lenksuihin kiinnittää teltan, joka sekin löytyy varastosta (käyn huomenna tsekkaamassa sen tiedot). Tällä rinkalla oon tehnyt pitkän vaelluksen ja kertaakaan oi tullut selkä tai niskat kipeeks. Tällä pärjää missä tahansa reissussa

- TARGUS -läppärilaukku, johon aikasemmin ilmotettu tehokannettava ACER ASPIRE 5530 -mahtuu. Laadukas, pehmustettu ja molemmilla puolilla ulkona isot lokerot ja sisällä vaikka minkälaista lokeroa piuhoille, levyille ja papereille.

- Käyttämättömät fillarin ulkorenkaat: NOKIA ROLL SPEED ULTRA TOUR 2 /  47-559 - 26 1.75/1.9 ja NOKIA PAGER S -47 x484 - 22 x 1,75.

- CARRETT SUPER SCANNER -metallinpaljastin. Maailman eniten lentokentillä turvatarkastuksiin käytettävä käteen sopiva 42 cm pitkä 1165180 -mailli. Musta jonka kyljessä on punanen, keltanen ja vihree valo + ääniefekti sillon, kun metallia löytyy, joten 1) lähde aarteenetsintään, 2) tutki vihamieshesi ennen kotiinpäästämistä tai 3) käytä hupitarkoituksiin. Ammattikamaa. Kyljessä iso CARRETT -teksti keltaisella. Rannelenksu ettei tipu vauhdissakaan kädestä. Laitteeseen pystyy liittämään myös kuulokkeet (sisältyy huutoon: SONY MDR-110) ympäristöä huomioiden, koska metallia löytäessaan pitää kivaa mekkalaa eli samaa hienoa ihme-soundia, kun lentokentilläkin. Käyttöohjeet kyljessä. www.garrett.com Jos et halua lähteä aarrejahtiin tai hassutella tällä niin myy kalliilla pois.

- Uudenveroinen ja käyttämätön GENUINE HICKORY 65 cm pitkä halkaisukirves. Painaa kilon ja terän pituus 17 cm. Ei muuta kun mökkihommiin.

- 2 kpl uudenveroisia käyttämättömiä saman merkin pienempiä kirveitä pituudeltaan 51 cm.

- FISKARS - 37 cm pitkä minikirves. Jonkun verran käytetty, mutta edelleen terävä. Huippulaatua ja varsi lasikuitua. Ei ole mikään japsilainen samuraimiekka vaan kunnon suomalainen kirves, jonka saa kätevästi piiloon ;) Käytetty sukellushommissa Egyptissä ja Thaimaassa sukelluspuukon sijasta, jolloin haitkaan eivät uskaltaneet hyökätä kimppuun! Ei tarvinnut, kun vähän vilauttaa Fiskarssia niin pakenivat paikalta.

- Täydelliset käyttöohjeet SONYN -kotiteatteri/stereosysteemiin eli tässä lisäteidot aikaisemmin ilmoitettuun järjestelmään:

- Kaiuttimet on mallia SONY SS-X3. Mustaa puuta ja tyylikkäät. Korkeus 30 cm, syvyys 22, leveys 16

- SONY DIGITAL CINEMA SOUND PROCESSING - AUDIO / VIDEO CONTROL CENTER - DOLBY SURROUND PRO - LOGIC R-D-S Eon (FM Stereo FM-AM Receiver STR-DE345) Musta tyylikäs ja jos jonkinmoista nappia ja säätöä koko etupaneeli täynnä. Takana systeemit niin et tästä saa tehtyä huippukotiteatterisysteemin. Itse katoin leffaa AVERSIN valkokankaalta (sisältyy huutoon) pelkillä näillä pakettiin kuuluvilla etukajareilla ja soundit oli niin kohillaan, että muuta ei tarvittu. Saati sitten jos kytket tähän keskikajarit, takakajarit ja subin...huh.

- Kauko-ohjain on SONY AV-SYSTEM RM-PP404 ja se on niin täynnä säätöjä ja mahiksia, että Ozzy Osbournen sanoin: "Do I have to be a fucking engineer to use this" eivaan heleppo käyttää, kun katot vaan mitä nappuloissa lukee ;) Ei ole kuin 75 nappulaa yhteensä, osa onneksi erillisen läpän alla, huh helpotus.

- Ja huippulaadukas C-kasettidekkikin löytyy niin voit tunnelmoida nostalgisten nauhoituksiesi kanssa. Malli on SONY TC-RE340

- CD-dekki on SONY COMPACT DISK PLAYER CDP-XE330. High Density Linear Conventer, Optical Digital Output ja siihen kaukosäädin on 25 nappinen RM-D420

- Ja systeemissä mukana tietty jo aikaisemmin mainittu huipputulokset kaikissa testiarvosteluissa saanut uutta vastaava OPPO DVD DV981HD -soitin käyttöohjeilla kaukosäätimineen, josta tietoja aiempana. Lue ihmeessä tästä ihmelaitteesta: www.mbnet.fi/viikonkokeiltu/tuote/oppo_dv-981hd.aspx Jotain ihmeellistä se skaalailee, mutta noista en tajua hölökäsen pöläystä. Kaukosäätimessä on 49 nappäintä, joten eiköhän niillä pärjää hyvin.

Tälläsia löytyi tälläkertaa ja päivitys jatkuu huomenna, kun meen tositoimiin muistilistan ja mittanauhan kanssa ekaan isompaan varastoon ja tutkin lisää asuntoa ja kaappeja.

Eli laittakaahan nyt huutajat niitä e-mail-osotteita tulemaan, että saan teille tiedoksi huudon KUVAPANKIN osotteen, jonne tänään päivitin tuhottomasti kuvia ja jonne on tulossa vielä paljon lisää!