Lisätty huuto.nettiin: 19.01.2011 15:23:41

UUTTA PÄIVITYSTÄ TAVAROISTA:

- Yli 5 miljoonaa kpl myynyt Ubisoft Exclusive CHESSMASTER 10th edition -visuaalinen shakkipeli PC CD-ROM 3-99 -vuotiaille. Mukana ohjeita kuuluisilta sakinpelaajilta sisältäen kaiken perusteista aloitusstrategioihin ja pelitaktiikoiden salaisuuksiin. Tarjoaa turnauksia, kaksinpeliä, rankingin, CHATIN ja mahdollisuuden liittyä kasvavaan shakkiyhteisöön.
www.chessmaster.com. Jos et osaa niin nyt voit helposti opetella ja jos osaat niin nyt aikasi kuluu taistellen ja uusia strategioita miettien.

- Magic Of The Broadway Shows 3 CD:n kokoelma maailman hienoimmista musikaaleista hienossa metallipakkauksessa.

- Kun halaluat relata ja tressin pois niin laita soimaan: BOB MARLEY -kaikki hitit 3CD:n kokoelma hienossa metallipakkauksessa.

- Kun haluat saada luovia ja rahakkaita ideoita niin kutke Oppo-soittin SONYN -laatujärjestelmään (molemmat myös mukana) THE COMPOSERS: Masterpieces From The Worlds Greatest Composers: Beethooven, Mozart, Tsaikovski, Bach, Vivaldi, Chopin ja muita... kolmen CD:n kokoelma hienossa metallipakkausessa

- Kun haluat tajunnan räjäyttävää tärinää ja naapurit hakkaamnaa seinään ja poliisit paikalle, laita soimaan AC/DC:n uusin käyttämätön tykitys: BLACK ICE

- Kun haluat katsoa mystisen kulttiklassikon isolta valkokankaalta (sisältyy) niin laita Oppoon ILSA - Harlem Keeper of the oil sheiks kulttileffa vuodelta 1976. K-18 ja syystäkin.

- Ja jos pidit niin katso toinen: ILSA -Tigress of Siberia -kulttileffa vuodelta 1977. K-18 ja hyvä niin.

- Kun haluat nauraa itsesi kuoliaaksi, luota Suomen kaikkien aikojen suurimpaan neroon ja iske Oppoon: VOIHAN RÄHMÄ! SPEDE SHOW 1965-1972, pääasia et on kivaa - TUPLA DVD jossa on yli 400 minuuttia suomalaista televisiohistoriaa. Paketti koostuu Spedevision, 50 Pinetä minuuttia ja Spede Show-sarjan jaksoista ja sisältää 1965-1972 arkistoista säilyneen materiaalin.

- Ja jos sinulla ei ole takkaa tai et halua tehdä polttopuita: Taio isolle Avers -kankaalle (sisältyy) tai televisioosi elävä takka DVD Fireplacen avulla: "Muuta televiosi kauniiksi tulisijaksi ja kuuntele takan ääniä tai klassista musiikkia SURROUND -äänellä. Ei vaadi puutoitä eivätkä puut KOSKAAN pala loppuun. Täydellinen tunnelmankohottoja. Uudenveroinen.

- Kun haluat nauraa uskomattomille sotalomajutuille lue Kalle Päätalon Kannaksen Lomajuna ja ihmettele kuinka Kellen "suortuva" alkaa seisomaan jo lomajunassa ennen tositoimiin ryhtymistä.

- Ja lisää komediaa saat kun luet Kallen teokset Selkosten viljastaja ja Hyvästi Iijoki. Ne jotka eivät vielä ole lukeneet näitä, ovat jääneet paljosta paitsi.

- Jos haluat lähteä ulkomaille reissuun niin ota povitaskuun mukaan Gummeruksen taskukokoinen kestävä keltakantinen, mutta silti täydellinen suomi-englanti-suomi -sanakirja, jolla pärjäät missäpäin maailmaa tahansa. Ääntämisohjeet eli vaikka et osaisi sanaakaan niin pärjäät missä vain eli matkatoimistoon soittamaan hopihopi.

- Jos tuntuu pahalta tai ahdisataa niin aukaise pika-apuna Bradley Trevor Greiven 92 sivuinen Itsepiristyskirja ja tulet heti hyvälle tuulelle. Ei tarviste edes lukea, kun vaan selailet sivuja ja katsot ihmeellisiä kuvia ympäri maailmaa, jotka on suunniteltu piristämään. TOIMII vaikka olisit kuinka masentunut, jolloin et tarvitse enää mitään pillereitä. Lisää tulee kohta...